Anunturi

Concursul public de ocupare a functiei de decan la facultatea de Inginerie Electrica, pentru mandatul 2020-2024

 

Candidati:

1. NICULAE Dragos Marin

CV

Program managerial 2020 – 2024

2. REBICAN Mihai Iulian

CV

Lista de lucrari

Program managerial 2020 – 2024

SEMIMARATON GERAR 2020

Banner-Gerar_2020

 

 

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv RO CLUB MARATON și People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club, Semimaraton Gerar are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiţii meteorologice.

Unul din scopurile declarate ale competiției, încă de la prima ediție, în ciuda tuturor contestațiilor și vocilor dezaprobatoare, este promovarea ideii de echipă și mai ales a faptului că, deși alergarea este în principal un sport individual, ea poate fi practicată cu succes și în echipă.

Peste 800 de alergători și pasionați de mișcare vor lua startul la cele două probe: cros ELTH (10,8 km) și semimaraton (21 km) – cu două starturi. Participanții sunt persoane active, care au împlinit vârsta de 18 ani (dat fiind specificul şi dificultatea unei competiţii în această perioadă a anului). Proba de cros este destinată participanţilor individuali, în timp ce probele de semimaraton sunt probe pe echipe care se adresează echipelor formate din câte trei alergători (trei băieţi pentru clasamentul masculin – primul start, două fete şi un băiat/doi băieţi şi o fată pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin – al doilea start).

Competiţia se va desfăşura în ultimul weekend din luna ianuarie, în Campusul Universităţii Politehnica.

Pentru informatii legate de Semimaraton Gerar va rugam sa ne scrieti pe adresa gabriel.solomon@peopleforsport.org

contact@gerar.ro

https://gerar.ro/

Toţi studenţii anului III, de la specializările SE, EA şi ID, sunt rugaţi ca până la data de 02.09.2019 să depună la Secretariatul Facultăţii o cerere de opţiune pentru 4 dintre cursurile opţionale aferente fiecărei specializări. Cerere discipline optionale_2019   TABEL Discipline opţionale de la programul de studii EA in semestrul 8

TABEL Discipline opţionale de la programul de studii ID in semestrul 8

TABEL Discipline opţionale de la programul de studii SE in semestrul 8

 

Toţi studenţii anului II, domeniul inginerie electrică, sunt rugaţi ca până la data de 02.09.2019 să depună la Secretariatul Facultăţii o cerere de înscriere la una dintre cele 4 specializări:   1. Instrumentaţie şi achiziţie de date – ID 2. Sisteme Electrice – SE 3. Electronică de putere şi acţionări electrice – EA 4. Informatica aplicata in ingineria electrica –  IA   Cererea va trebui completată cu toate cele 4 specializări în ordinea opţiunii dorite. Studenţii care nu depun opţiunile în termen vor fi repartizaţi din oficiu de către Decanat.

    CERERE PENTRU ALEGEREA PROGRAMULUI DE STUDIU 2019