Camine

Facultatea de Inginerie Electrica ofera studentilor posibilitatea de cazare in caminele P7 si P24.

Camin   P7 - tel. 021 402 83 23
Camin P24 - tel. 021 402 83 31

flowers

Anunt privind organizarea si desfasurarea alegerilor comitetelor

studenţești de cămin aparţinând Universităţii POLITEHNICA din București

 

Asociatia Studentilor din Inginerie Electrica organizeaza alegerile pentru functia de Presedinte de camin pentru caminele Facultatii de Inginerie Electrica, P7 si P24.

 

Programul de desfăşurare al alegerilor: 

•17-21 aprilie 2017 – Depunerea Candidaturilor

•24 – 25 aprilie 2017 – Aprobarea candidaturilor de către

•26 aprilie 2017 – Alegeri

*

Regulament camine

flowers

REPARTIȚIILE  ÎN  CĂMIN pentru anul  universitar  2017 – 2018

 

 

♦  Facultatea de Inginerie Electrică asigură cazarea studenţilor care au domiciliul într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 30 km faţă de municipiul Bucureşti.

 

♦  Pentru a putea primi o repartiţie într-unul dintre căminele Facultăţii de Inginerie Electrică, studenţii din anul II, III şi IV LICENŢĂ, I şi II MASTER şi DOCTORANZII au obligaţia de a completa până la data de 15.07.2017 o cerere de cazare. Cererea de cazare se găseşte pe site-ul http://studenti.pub.ro (utilizând username-ul şi parola proprie).

 

♦  Studenţii facultăţii care NU completează această cerere până la data de 15.07.2017 NU VOR FI LUAŢI ÎN CONSIDERARE la acordarea locurilor de cazare.

 

♦  Căminele în care se asigură cazarea sunt P24 şi P7 din complexul Regie.

 

♦  În anul universitar 2017-2018 cazarea studenţilor se va realiza ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE respectând în ordine următoarele priorităţi:

-          studenţii din anul I LICENŢĂ (indiferent dacă au fost declaraţi admişi în sesiunea de admitere din vară sau din toamnă);

-          studenţii din anul I MASTER (care s-au înscris la master în sesiunea de înscrieri din vară, în măsura posibilităţilor se va încerca să se păstreze locul de cazare acordat în anul universitar anterior);

-          DOCTORANZII în stagiu (în măsura posibilităţilor se va încerca să se păstreze locul de cazare acordat în anul universitar anterior);

-          studenţii din anul II, III şi IV LICENŢĂ şi II MASTER în ordinea strict descrescătoare a punctelor credit, respectiv a mediilor anului anterior pentru studentii integralisti (în măsura posibilităţilor se va încerca să se păstreze locul de cazare acordat în anul universitar anterior).

 

♦ Datele la care se vor face repartiţiile la cămin vor fi anunţate la începutul lunii Septembrie pe site-ul Facultăţii de Inginerie Electrică (www.electro.pub.ro).

 

10.01.2017

Facultatea de Inginerie Electrică

Comisia de cazare

2015_03_11_FIE 2_simpla_sigla_FIE

flowers

REGULAMENT privind organizarea si functionarea caminelor si cantinelor care apartin UNIVERSITATII POLITEHNICA din BUCURESTI

flowers